bathroom portfolio

Private Sanctuary Bellevue Primary Bath Remodel

bathrooms

Tub for Two with a View

Our team was all too happy to inject some personality into a tailor-made redesign of this Bellevue primary bathroom.

Challenge

These Bellevue clients had a spacious bathroom, but it lacked character, storage and any kind of separation.

Solution

Avid nature lovers, these clients desired a relaxing, rustic feel in this bathroom, so we knew that a deep soaking tub for two in front of an oversized picture window was a must. Knotty alder cabinets and His & Hers medicine cabinets with integrated LED lighting provide the added storage the space desperately needed. We then added a thick pony wall with an extra deep niche—the perfect spot to store toilet paper, coffee mugs and cell phones. For that personalized touch, we included wood accents throughout, as well as custom animal accent tiles in the shower niche that represent the homeowners and their life story.

Result

This gorgeous redesign truly showcases the clients’ personality in a timeless, luxurious way.

Project Gallery

Before After
Skip to content